MS Excel MCQ’S

Results

-
Congratulations! You have successfully passed the Quiz.

Sorry! You have doesn’t passed the Quiz. Please try again later.

HD Quiz powered by harmonic design

#1. Which of the following format you can decide to apply or not in AutoFormat dialog box?

Answer: Option D
No explanation is given for this question

#2. How can you remove borders applied in cells?

Answer: Option C
No explanation is given for this question

#3. Where can you set the shading color for a range of cells in Excel?

Answer: Option D
No explanation is given for this question

#4. You can set Page Border in Excel from

Answer: Option D
No explanation is given for this question

#5. When all the numbers between 0 and 100 in a range should be displayed in Red Color, apply

Answer: Option B
No explanation is given for this question

#6. You can check the conditions against __________ when applying conditional formatting

Answer: Option C
No explanation is given for this question

#7. Which of the following is not true regarding Conditional Formatting?

Answer: Option B
No explanation is given for this question

#8. Which of the following is invalid statement?

Answer: Option D
No explanation is given for this question

#9. You can use the formula pallette to

Answer: Option B
No explanation is given for this question

#10. When a range is selected, how can you activate the previous cell?

Answer: Option D
No explanation is given for this question
finish