MS Power Point MCQ’S

Results

-
Congratulations! You have successfully passed the Quiz.

Sorry! You have doesn’t passed the Quiz. Please try again later.

HD Quiz powered by harmonic design

#1. Which tab is not available on left panel when you open a presentation?

Answer: Option C
No explanation is given for this question

#2. Which of the following statements is not true?

Answer: Option A
No explanation is given for this question

#3. To start Microsoft PowerPoint application

Answer: Option C
Solution: Click Start Button then type powerpnt then press Enter  

#4. Which of the following section does not exist in a slide layout?

Answer: Option D
No explanation is given for this question

#5. PowerPoint presentations are widely used as

Answer: Option D
No explanation is given for this question

#6. _______ controls all the main slide control tasks for your presentation.

Answer: Option A
No explanation is given for this question

#7. Which of the following cannot be toggled from View >> Toolbars?

Answer: Option B
No explanation is given for this question

#8. Which of the following pane is not available in Task Pane?

Answer: Option C
No explanation is given for this question

#9. Which of the following pane is NOT available in Task Pane?

Answer: Option B
No explanation is given for this question

#10. A new presentation can be created from

Answer: Option D
No explanation is given for this question
finish