Spelling Check MCQ’S

Results

-
Congratulations! You have successfully passed the Quiz.

Sorry! You have doesn’t passed the Quiz. Please try again later.

HD Quiz powered by harmonic design

#1. Find the correctly spelt word.

Answer: Option A
Solution: Adulation

#2. Find the correct spelt word.

Answer: Option A
Solution: Adulterate

#3. Find the correct spelt word.

Answer: Option A
Solution: Adventitious

#4. Find the correct spelt word.

Answer: Option C
Solution: Adversity

#5. Find the correct spelt word.

Answer: Option D
Solution: Affidavit

#6. Find the correct spelt word.

Answer: Option A
Solution: Agglomeration

#7. Find the correct spelt word.

Answer: Option B
Solution: Aggrandize.

#8. Find the correct spelt word.

Answer: Option C
Solution: Aberrant

#9. Find the correct spelt word.

Answer: Option D
Solution: Abeyance

#10. Find the correct spelt word.

Answer: Option C
Solution: Abstemious
finish